Cateringsmeny

Cateringsmeny

Förrätter

1. Melon med lufttorkad parmaskinka och rosenbröd
2. 3 Sorters sandwich
3. Viltpaté med cumberlandsås
4. Räksallad med rosenbröd
5. Skagentoast
6. Silltallrik med grovt bröd
7. Gravad lax med hovmästarsås

Fiskmeny

1. Kokt laxfilé med vitvinssås eller romsås
2. Stekt panerad spätta med kall sås
3. Stekt rödspättafilé med skagensås
(OBS!) Serveras med kokt potatis och sallad

Varmrätter

1. Kycklingfilé med kall fruktsås
2. Kotlettfilé á la Västergård
3. Fläskfilé med kantarellsås
4. Helstekt kotlettfilé med svampsås
5. Schnitzel med persiljesmör och ärtor
6. Kalvstek med skysås och wookgrönsaker
7. Oxstek. porterstek eller slottsstek med skysås, grönsaker, gelé och gurka
8. Oxfilé med rödvinssås eller grönpepparsås
9. Ugnstekt kalkon med rödkål o brysselkål, gelé och gräddsås
(OBS!)Serveras med valfri potatis och sallad

 

Kalla rätter

1. Kycklingsallad med dressing bröd och smör
2. Rostbiff med potatissallad, pickles, bröd och smör
3. Örtmarinerad fläskfilé med potatisallad, brör och smör
4. Exotisk planka (3 sorters kött) potatissallad, exotiska frukter, bröd och smör
Rätterna kan även beställas med potatisgratäng
Vi fixar även dina:
Tårtor, Smörgåsar, Landgångar, Smörgåstårtor

Buffé 1 (kallt)

Ägghalva
1 sill-sort
Rostbiff
Skinka
Grönsallad
Smör och bröd

Varm

Potatisgratäng
Drumstick
Köttbullar


 Buffé 2 (kallt)

2 sorters sill
Ägghalva
Gravad lax med hovmästarsås
Marinerad fläskfilé
Rostbiff
Skinka
Grönsallas
Smör och bröd

Varm

Potatisgratäng
Drumstick
Köttbullar

 

Desserter

1. Äppelkaka med vaniljsås
2. Vaniljglass med exotisk fruktsallad
3. Fruktcoctail med likörgrädde
4. Varma fikon i cognac med grädde
5. Chokladmousse
6. Ostbricka med 3 sorters dessertostar. Kex och frukt

Beställningsinformation:

Minst 10 pers/beställning
Beställ minst 3 arbetsdagar innan

Utkörning ingår i priset, inom 4 mil från Glimåkra
Vid beställning ring melln 08.00 – 15.30
Tel: 044 – 43 200